Chat med osschat_bubblechat_bubble

Velkommen til Familiefest!

Tobias har trikset med Zlatan, A.C Milan og i 80 meters høyde hengende under en heisekran. Lørdag 9. februar kommer han til Blåbyhallen for å lære bort fotballtriks. 

Blåbyhallen har fått nytt kunstgress, og det må feires! Vesterålskraft og Sparebank1 Nord-Norge inviterer derfor til familiefest - med verdens beste fotballtrikser. 


Fem ganger verdensmester

Han er norsk, heter Tobias Becs og er fem ganger verdensmester, europamester og norgesmester i freestyle fotball. Slike meritter gjør at selveste Zlatan får opp øynene. “Det er du som bør lære meg å spille”, sa Zlatan da Tobias fikk sjansen til å vise frem et par av triksene sine for superstjernen. 

Fotballstuntet hele verden har sett 

I fjor hang Tobias i en heisekran 80 meter over Oslo mens han trikset med fotballen sin. Stuntet var så spektakulært at de ble vist av den britiske TV-kanalen BBC og på TV i New Zealand, for å nevne noen. Men lørdag 9. februar er han altså klar for Blåbyhallen på Sortland. Dette skjer i forbindelse med et familiearrangement i regi av Vesterålskraft og Sparebank1 Nord-Norge, som vil hylle breddeidretten i Vesterålen. 

- Fantastiske Vesterålen trenger mer enn gode arbeidsplasser og vakker natur. For å tiltrekke oss, og beholde, folk og ressurser i vår region, trenger vi spennende fritidsaktiviteter og et mangfoldig idretts- og kulturliv. Det sier Stig Abelsen, daglig leder i Vesterålskraft Strøm. 

Gode fritidstilbud er nøkkelen

- Sammen med Vesterålskraft og flere andre samfunnsbevisste bedrifter og organisasjoner, har vi i Sparebank1 Nord-Norge vært så heldige å få sponse det nye kunstgresset i Blåbyhallen. Vi ser hvilke ringvirkninger gode fritidstilbud gir, hver dag i jobben vår. Det ønsker vi å legge til rette for, sier Bernt Ola Nilsen, sjef i Sparebank1 Nord-Norge avd. Vesterålen. 

Ikke bare fotball

I tillegg til verdens beste fotballtrikser, blir det sceneshow, presentasjon av nye drakter, gratis hoppeslott og café. En skikkelig familiefest altså. 

- Å være med å skape aktivitet i Vesterålen er kanskje det morsomste vi gjør, sier Abelsen, som håper at så mange som mulig kommer på arrangementet. 

Trylleshow fra Norske Talenter

Vesterålens egen tryllekunstner kommer også - Daniel Johansen ble skamrost av dommerne da han deltok i TV2s talentshow i 2018. Nå er han klar for å vise sine fantastiske tryllekunster for store og små vesterålinger i Blåbyhallen 9. februar.